ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Ποιοι Ειμαστε

Σχετικά με την Παράταξη

Η Νέα Προοπτική Ιατρικής είναι η μοναδική ανεξάρτητη φοιτητική παράταξη που υπάρχει στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Δημιουργήθηκε μέσα στο πανεπιστήμιο χωρίς να αποτελεί ένα ακόμα κομματικά υποκινούμενο όργανο. Στελεχώθηκε από φοιτητές πολιτικά αρκετά ώριμους ώστε να καταλάβουν το αυτονόητο, ότι δηλαδή στη συνδικαλιστική αντιπροσώπευση ενός σώματος, και πολύ περισσότερο του φοιτητικού σώματος δεν χωράει η κομματική χειραγώγηση. Ότι η ιδεολογία και τα οράματα του κάθε φοιτητή δεν μπορεί να διαστρεβλώνονται ή έστω να κατευθύνονται από την όποια κυβέρνηση ή αντιπολίτευση. Ότι το καθήκον όσων θέλουν να βελτιώσουν το μικρόκοσμο της Ακαδημαϊκής Κοινότητας είναι να προστατεύσουν τα αντικειμενικά, οικουμενικά δικαιώματα και συμφέροντά της.
Οι θέσεις και οι προτάσεις μας διαμορφώνονται με προτάσεις και συζήτηση, δίνοντας έτσι σε κάθε φοιτητή τη δυνατότητα ισότιμης συμμετοχής, τριβής με το λόγο, τη σκέψη, την πειθώ και αντλώντας τις καλύτερες ιδέες από τα πλέον απελευθερωμένα μυαλά της σχολής μας, από τους πλέον ανιδιοτελείς συνδικαλιστές
(με την έννοια που θα έπρεπε να έχει η λέξη).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΜΑΙΟΣ 2016
Μιλάμε με Πράξεις

Ευχαριστούμε τους συμφοιτητές μας που για 7η συνεχόμενη χρονιά ανέδειξαν τη Νέα Προοπτική, τη μοναδική ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ως 1η δύναμη στις φοιτητικές εκλογές στην Ιατρική Αθηνών. Η νίκη αυτή είναι μια υπόσχεση προς τους συμφοιτητές μας για περισσότερη δουλειά ώστε να εκπληρωθούν οι προσδοκίες τους. Θέλουμε να αφιερώσουμε αυτή την εκλογική νίκη στη μνήμη του μοναδικού απόντα από τη φετινή εκλογική διαδικασία: στο φίλο μας Παναγιώτη Σωφρονίου που τόσο πρόωρα και άδικα έφυγε από τη ζωή το περασμένο καλοκαίρι.

  • ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
  • ΕΑΑΚ - ΑΡΡΕΝ - ΑΡΔΙΝ
  • ΠΚΣ
  • ΑΓ.ΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ